top of page

Logoservies levert aan bedrijven en instellingen.

 

De minimale afname bedraagt 54 stuks. Afname-eenheid bij sommige artikelen per 6 stuks of per doos. 


Bedrukking op PORSELEIN is krasvast en vaatwasmachinebestendig. Bedrukking op GLAS is krasvast en afwasbestendig.

 

Wij hanteren een meer- of minderleveringspercentage van 10%, uit een afwijkend afleveraantal kan derhalve geen enkele claim voortvloeien, ook geen verplichting tot nalevering.

 

Het maximaal te drukken formaat is 5x5 cm. Grotere afbeeldingen mogelijk in overleg / tegen meerprijs.

 

De door u opgegeven PMS kleuren trachten wij zo goed mogelijk te benaderen; wij hanteren echter een marge van 10% qua toegestaan kleurverschil. Kleurverlopen zijn vaak niet mogelijk.

 

Bij bedrukkingen op glas kan de kleur anders uitvallen dan bij een kleur op keramiek. Dit komt door de transparante ondergrond. 

 

In principe zijn alle PMS kleuren te drukken, met uitzondering van magenta, paars en felle groene of oranje kleuren. Indien deze kleuren in uw logo voorkomen laat het ons dan vooraf even weten. Wij geven op de digitale proefdruk altijd een alternatieve kleur bij benadering.

Alle op de site, op de prijslijst en in correspondentie genoemde prijzen zijn altijd exclusief BTW en verzendkosten.

 
Het bewerken van aangeleverde goederen geschiedt geheel op risico van de opdrachtgever.

De normale levertijd bedraagt 3 weken vanaf datum goedkeuring artwork. ( Niet de orderdatum maar de datum van goedkeuring artwork wordt hierbij aangehouden ) 

Bij voorkeur ontvangen wij uw artwork digitaal, wij kunnen overweg met de volgende bestanden, PDF, EPS, CDR of AI. Bestanden moeten bestaan uit vectoren en teksten omgezet in contouren. Indien dit niet mogelijk is moeten de gebruikte lettertypen (voor PC) meegeleverd worden.
Bij sublimatiedruk foto's graag aanleveren in JPEG of TIF ( resolutie minimaal 300 dpi )

 

Voordat we tot drukken overgaan ontvangt u van ons een digitale proefdruk per mail. Deze digitale proefdruk dient u te controleren op logo, tekst, kleuren en plaatsing van het logo. Na akkoord op de proefdruk starten we het productieproces en kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor evt schrijffouten in het logo die na goedkeuring proefdruk nog ontdekt worden.

 

Onze betalingstermijn is 7 dagen na verzending van de artikelen. Een langere betalingstermijn is bespreekbaar tegen 1,5% rente-opslag per maand met een maximum van 60 dagen. 

 

Bij verzending direct naar relatie dient het adressenbestand te worden aangeleverd volgens vooraf toegezonden excell. Verzendkosten zijn excl retourzendingen ivm weigering pakket door geadresseerde, verhuizingen of onjuiste adressering. 

 

Het is mogelijk om een sample vooraf toe te sturen. Kosten hiervan zijn de kosten van het blanco product plus handelings- en verzendkosten €9.95. Het toesturen van een proefdruk op het daadwerkelijke artikel is in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Kosten hiervan zijn €110.00 / stuks excl verzendkosten.

 

Alle genoemde prijzen zijn excl verzendkosten. Kosten palletzending €59.50 per pallet / €49.50 per half pallet. Onze goederen worden geleverd dmv een vaste transporteur, deze leveren tussen 8 en 17.00 uur. Indien uw bedrijf eerder sluit, er via een andere ingang geleverd moet worden, er op bepaalde dagen niemand aanwezig is of er speciale procedures gevolgd moeten worden, geef dit dan aan ons door. Mochten er als gevolg van het niet melden extra kosten gemaakt worden, dan worden deze doorberekend aan de klant.  Indien gewenst is het mogelijk om in overleg een koerier in te schakelen. Kosten hiervan worden altijd in onderling overleg afgestemd.

 

Prijzen zijn standaard excl BTW, verzendkosten en opstartkosten indien anders vermeld. Opstartkosten bij servies zijn €44.55 per kleur. Bij een bestelling van zowel servies als keramiek / porselein worden omzetkosten berekend. Deze bedragen €35.00.

 

 

Algemene Voorwaarden

Exclusieve Merken
Verpakkingen
bottom of page