top of page

Logoservies levert al vele jaren bedrukt servies aan diverse klanten in heel Nederland en België. We zijn groot geworden door kleinschalige aandacht aan onze klanten, grote service en een hoge kwaliteit aan producten.

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit, geschikt voor bedrijven en instellingen waarbij de artikelen veelvuldig gebruikt worden. De kwaliteit van de bedrukking is hoogwaardig en blijft vele jaren mooi en zichtbaar.  Alle bedrukkingen zijn afwasbestendig. Bedrukking op porselein is zelfs afwasmachine bestendig.

​Onze klanten variëren van een gezellige horeca onderneming tot grote multinationals. Al onze klanten zoeken en krijgen hetzelfde: een mooi product, uitstekende service en een goede prijs.

 

Logoservies.com is onderdeel van HKH Nederland BV.

 

Onze klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd bellen of mailen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag en vakkundig te woord. Mail naar info@logoservies.com of bel naar 073-5944202. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 18.30 uur. Per mail ontvangt u altijd binnen 1 werkdag een reactie. 

theeglas met logobedrukking

Wie zijn wij?

Exclusieve Merken
Verpakkingen
bottom of page